Planeringsdag med finaste.


Foto: Sanna Hedman, jag. Modeller: Moa Andersson och Matilda Andersson.
Sjukt fina vänner jag har!

Sitter just nu och väntar på Moa och Matilda. Dom borde komma om typ 5-10 minuter. Moa skrev nämligen nyss att dom var påväg till mig :-). Iallafall så ska vi nog planera valborg hela dagen idag, och det kommer bli jätte bra tror jag! Vet inte om jag kommer uppdatera så mycket förns i över morgon. Så ni får klara er utan uppdatering, kisses! ♥

Förresten, ha en riktigt trevlig valborg, det ska iallafall jag ;)

Underbart


Bara för att Matilda tjatar... Inte världens bästa bilder men, men.


Randiga tröjan Ginatricot 99kr | Grönt/blått linne H&M 49:50


Röda låga sneakers Skohuset 199kr

Konsten, att aldrig ha något att göra


Foto: Sanna Hedman, Jag. På bild: Jag och Sabina Helle.
Bild sen i förra sommaren, saknar dig bästavän!

Idag gör jag ingenting alls. Som alla andra dagar... Eller jag har träning ikväll, och det är ju bra. Har inte tränat på ett tag nu sååå. Vet ni vad jag har märkt? Jag är nästa aldrig med mina vänner. Vet inte varför, men sanningen är faktiskt att jag hatar att vara social. Det är ganska jobbigt när alla är runt omkringen. Och mamma, pappa, det är nog därför jag jämt sitter vid datorn ;). Nej men, sånna som Moa och Matilda kan jag vara med utan problem. Men när det blir för många blir det bara jobbigt... Hm, ja, nu vet ni det iallfall! :)

Hej och hå, vad ska jag skriva ?


Aw, jag är så söt! *host*

My brain cant think. But... I ha buy a realy nice shoes today, if you want to know that. Red one... Äsch, orka engelska. Som ni kanske läste så har jag köpt ett par röda skor som är riktigt snygga. Älskar dom. Köpte också ett linne och en topp. Men ni får se allt imorgon istället. JUSTE NI MÅSTE FÅ VETA EN SAK! Jag köpte riktigt söta barnplåster idag på biltema, det är monster och astrounater, såååå söta. Älskar dom också!

Iallfall så har jag inte mer att skriva, uppdaterar imorgon när jag vaknar... Om jag inte spelar sims då. Kisses ♥

My eyes

Ser helt sne och ledsen ut, men alltså du... Mina ögon, första gången jag riktigt gillar dom!

Iallafall så har jag inte gjort något speciellt idag, har nog bara suttit och spelat sims sen jag vaknat. Jag är så ond när jag spelar sims! Nyss gjorde jag en familj med en tjej och en kille och så var dom gifta och blablabla. Och sen tog jag tjej och åkte med hon till Frankrike och gjorde henne med barn med nån random. HAHA. Okej, så kul och elakt var det inte men.. Jaja :). 

Iallafall ska till kupolen med mamma nu tydligen (ska köpa skor, mina är sönder), hinner inte skriv, måste duscha på en 5 minuter och skit. Helvete. Hejdå!

Nytt i garderoben


tshirt, ginatricot, 99kr / jeans, bikbok, 299kr.

Är jätte nöjd över jeansen jag köpt, sitter helt grymt och är riktigt sköna. Vill bo i dom... Ska be mamma köpa fler när vi ska till kupolen på torsdag (jag måste köpa skor... min björnborg skor gick ju sönder i kupolen sist!). Har bara två par användbara skor som jag kan ha just nu!? Det är sjukt, hade ju säkert tusen par nyss... Haha.

Iallafall så ska jag städa nu, har inte gjort det än. Har faktiskt inte orkat, men jag har lovat mig själv att jag ska städa idag... Mitt rum ser ut som en katastrof verkligen. Inte roligt... :(

Några förändringar i desigen


Tryck F5 om något ser konstigt ut. :-)

Blev inte riktigt som jag ville. Och den lila färgen som jag har i rubriker kommer jag nog ändra inom snar framtid. Men just nu orkade jag inte så ni får helt enkelt klara er. Men nu är det iallafall mycket ljusare och gladare, och det var ju det som var poängen typ! :D Iallafall så ska jag ta och ta kort på det jag köpte i kupolen igår, så typ.. Brb! ;)

Edit:
Tog bort bakgrunden, orkade inte med den. Så nu är det bara grått, så ni vet!

Dagens klädval


Jeans - Bikbok | Linne - Cubus | Kofta - Cubus

Jag är sååååå cool så jag vågade gå ut och fotografera idag. Tänkte typ att alla skulle kolla på mig först för jag bor ju i lägenhet... Men nejdå, först var det inga där. Sen kom grannen ut. Och sen kom Jacke Norman och hans vänner och då dog jag. Hatar att fotografera sig själv när andra ser, så pinsamt.

Hm, idag var det inte så varmt som det vart alla andra dagar. Och det blev man lite besviken på.. Men aja. Idag ska jag städa och äta mat. Jag är hungrig.. Funderar på om jag ska gå och göra fler baugettes. Så sjukkkkt gott, lovely. Kisses! ♥

My dear

Foto: Sanna Hedman [Jag] På bild: Gina Bäck.

Jätte fin och seriös *host* bild på min fina vän Gina! :D


För det första: Förlåt för dålig uppdatering. För det andra: har jag vart hos pappa och Mati dom dagarna jag vart borta, ifall ni ville veta. Och för det tredje, och sista, så var jag Matilda och Moa på kupolen igår, träffade Rebecka och Fanny då också. Men iallafall så köpte jag ett par übersnygga jeans på Bikbok och en tshirt från Ginatricot. Nu saknas bara massa linnen, shorts och magtröjor i min fina sommargarderob (okej, jag har inte köpt något alls till i sommar men.. a). Lägger upp bilder på grejerna imorgon tror jag, för jag ska ändå ut och försöka ta en bild till en header. Åå, hatar den jag har nu, så mörk.. Och trist.

Edit: Märkte nyss att detta inlägg tagit mig tre timmar att skriva... ?

My beautiful bestfriend.

Jag saknar dig, bästavän!


Sitter just nu i Daniels rum och ska snart gå ut och hoppa studsmatta, måste verkligen klara en handvolt... Gjorde ju det förra året! Aja, jag fixar det om jag tränar, vet det! Iallafall så sitter jag och snackar med Sabina (hon på bilden) just nu oc vi har redan bestämt hela sommaren typ. Kommer bli asbra! Aja, nu ska jag ut nu, kisses!


Awesome 14-årsdag.

Bild tagen från pappas dator, har ingen aning om vem som tagit den! :)

Kan ju berätta lite om min dag då.. Först var det skola, gick ganska segt, grattis hit och grattis dit. Sen fick vi påsklov en dag tidigare vilket var asnice. Och sen åkte jag till mamma, packade lite och åt, sen åkte vi till hedemora och då skulle vi uppträda på Dansens dag, med mina fina cheer tjejer. Och det gick faktiskt riktigt bra! (Verkligen, ni ska få se video från förra året och detta år, riktig skillnad!). Och sen satt jag och Michaela ut och pratade ut om massa. Så himla skönt, och vi får hoppas att det blir bättre med 'dom', vi vill ju faktiskt inte ha det såhär, eller hur?. Iallafall så åkte man hem sen och fick asgod hamburgare av papi, thanks! Ska nog fråga om det fortfarande finns kvar.. Haha ;). Nej.. Det gjorde det inte, buhu. Iallafall så sen satt jag vid datorn och ja, inte så mycket mer hände. Även om jag inte gjort så mycket har Jimmie gjort hela dagen helt awesome. ♥

Aja, nu ska jag gå ner och ätat frukost och sen duscha, så ni får ha det bra så länge så uppdaterar jag mer senare idag. Kisses!

Dansens dag imorgon, sista genrepet idag!

Imorgon blir jag 14, + att det är dansens dag, det kommer väl bli asbra tror jag. Iallafall så vet jag att min bloggning verkligen suger nu, men ni får stå ut med det tills jag kommer hem till mamma igen. Ööööh, nu vet jag inte vad jag ska skriva igen... Men kan ju säga att vi får påsklov imorgon, vet faktiskt inte varför vi inte går på torsdag, men jag klagar inte :D

Nu ska jag snacka massa på msn, sen ska jag gå och lägga mig, för jag måste orka upp och duscha imorgon bitti. Mitt hår ser verkligen förjävligt utom jag inte duschar varje morgon :o. Aja, ni bryr er säket inte men jag vet inte vad jag ska skriva, så ni får överleva! :)

Vet inte vad jag ska skriva om.

Nepp, tänkte uppdatera lite bara, ifall någon typ ville det. Har inget speciellt att skriva, eller någon rolig bild att visa... Men iallafall! Godnatt.

Träning hela veckan, tralalala


Älskar bilden på något sätt.. Den är härlig.

Har träning sön, mån, tis, ons, tors och sön igen. JOBBIIIGT. Eller dom kommer ju bli sjukt kul, men endå ganska jobbigt. Förresten så fyller jag år på onsdag, så jag tycker att alla läsare (som består av mig, min mamma och min pappa) ska köpa något till mig! Haha. Okejdå, kanske inte, men ni kan väl iallafall säga grattis? (a).

Iallafall så har min mamma vart riktigt söt och köpt en kameraväska till Cypern till mig. Var ju tvungen eftersom den jag har nu är så stor och klumpig, orkade inte ha den. Iallafall så kommer jag att visa bild på kameraväskan imorgon (TROR JAG), får se om jag har tid, annars blir det på tisdag. Nej, nu ska jag fixa lite smått i designen istället för att blogga, hihi. Syns ♥.

Barbecue with my brother.


Foto: Sanna Hedman, på bild: Daniels händer.

Ska strax grilla lite med bror, om han orkar då. Så jävla irriterand när en i familjen är hungrig men inte den andra. Och nu är han bara jobbig och vill inte göra någonting...... Hm, någon som vill växa upp någongång?!. Aja, min mamma är på IKEA i Gävle och min pappa är på 30 års fest för Roger. Grattis Roger! Dom ska tydligen kidnappa han och köra honom till ett stall där han kommer rida (han har häst fobi). Haha, hade gärna vart med på det, men aja.

Ska nog ge Daniel datorn nu så vi kan börja med den jävla grillningen nån jävla gång (ja, jag är sjukt irriterad).

New blog again.

Nej nu får jag ta och ge mig, verkligen. Jag byter blogg hela tiden ju! Men iallafall så trivdes jag inte på min gamla blogg, och jag har redan tagit bort min ännu gamlare blogg, så jag var tvungen att göra en ny. Nu fick det bli enkla och vanliga: sannahedman. Det får duga helt enkelt. Shela.webblogg.se kommer vara kvar ett bra tag framöver, för jag orkar inte ta bort den, den är ju cool ;).

 

Haha, men aja. Nu vet ni varför jag börjar blogga här, och lägg gärna till mig på blogglovin [Follow my blog with bloglovin].


RSS 2.0