Heart beat


Foto & redigering: Sanna Hedman.
ÄLSKAR ALLA MINA KLÄDER SOM LIGGER FINT I BAKGRUNDEN.

Just nu blixtrar och åskar det som en jävla tok ute. Och jag som är så grymt rädd för åska, håller på att dö nu när det blixtrar också. Iallafall så borde jag packa nu... Ska till mormor ikväll när mamma slutar jobbet. Men jag gör det om 20 minuter istället. Hehe. Nä, nu har det inte åskat och blixtrat på 5 minuter, så hoppas det är borta nu! Ha det bra, kommer nog inte uppdatera förns på fredag. Eller det blir kanske ett till inlägg ikväll eller nått, men vi får se :). Hejdå!

Blame it on the alcohol

Foto & redigering: Sanna Hedman.


Sitter och kollar på Glee (därav rubriken, alltså är den inte seriös). Älskar glee, det är grymt. Men iallafall så har det inte hänt så mycket idag. Slutade skolan 16.50, typ som vanligt. Hade 6 lektioner idag, men det kändes som typ... 2-3? Har lämnat in dom flesta böckerna och sånt idag. Imorgon är det sista riktiga skoldagen. Sen är vi lediga onsdag, torsdag, fredag och måndag. Och sen tisdag, onsdag och torsdag gör vi ingenting i skolan. Tidigt sommarlov? Jo man tackar. Nej, nu ska jag fortsätta se på Glee, hejdå :p


Så sött! ♥

H E R R E G U D, that's so cute.

Kläderna JaO

Linne med azum tryck - JC - 150kr | Skjorta - JC - 299kr | Tshirt - Gina Tricot - 99kr | Stickad as skön tröja - Bikbok - 199kr | Magkort linne - JC - 149kr | Lila linne - Gina tricot - 49kr | College tröja - Bikbok - 150kr typ.


Det funkar fortfarande.. Hade bara inte tid ;)

Foto & redigering: Moa Andersson. På bild: The fisherman ;)

 

Ja, som sagt hade inte tid att uppdatera igår. Var ute med Fanny & Sandra typ hela dagen, älskar er tjejer, ni äger ♥.  Iallafall så har jag vart i kupolen idag. Och jag köpte inte så mycket 2 tröjor, 3 linnen, 1 tshirt och 1 skjorta. Ja Hehe. Men köpte skolavslutnings kläder också, och sen det mesta på rea. Visar nog upp det sen tror jag. Men nu ska jag redigera lite cypern bilder eftersom att sötaste Gina vill det, hehe! Kisses ♥


På opera webbläsare men inte firefox.

Ja... Bilden är rätt så gammal, stå ut med det.

 

Vad är det här för skumt grejs? Har verkligen fått damp i 6 dagar nu för att det inte har gått att uppdatera. Så nu när jag sitter vid en dator med Opera som huvud webbläsare. Så går det plötsligt att uppdatera?! Dock går det fortfarande inte på Firefox. Men jag antar att jag får byta webbläsare då... Eller nått.

 

Iallafall så ska jag vara med Fanny Gunnarsson och Sandra Dacke nu. Måste bara ringa mammi. Bye :)


Gåre att uppdatera nudå?

Får allvarligt DAMP snart.

EDIT: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Det gick att uppdatera bloggen för första gången på 6 dagar! HELT SJUKT GLAD JAG BLEV NU! ♥♥♥♥

Min pappa ska till Japan.


Otroligt vaker bild tagen i december 2009.

Just nu är pappa på Arlanda och ska snart till Japan i en månad. Hur det känns? Förjävligt... och bra. Eller nja, jag är ju glad för hans skull men liksom. Japan? Kom igen. Vore inte Island bättre med sina jävla vulkanutbrott istället isåfall? Aja. Kommer sakna dig massa pappa, älskar dig, det vet du! ♥

Hos mamma!


Foto & redigering: Sanna Hedman, jag.

Sitter just nu och väntar på att alla bilder från Cypern ska laddas in på min dator. Denna bilden över är bland dom första jag tog, på tåget alltså. Men iallafall så när det är klart så ska jag duscha och sen blir tacooos! Och sen äre träning efter det. Lite surt, för jag har verkligen inte ork. Men det är ju faktiskt bara 2 veckor till RM! Sjukt. Egentligen. Aja, bilderna laddade nyss klart, så nu ska jag gå! Hejdå och ha en fortsatt trevlig dag. :)

Grillning med familjen!


Foto och modell: Sanna Hedman, jag.

Nu ska jag, pappa, Daniel, Tobias och hans tjej Tilde grilla. Eller jag vet inte om Tilde och Tobbe är med och grillar med kanske. Vi får se. Nu kom precis en kompis till pappa, så han ska nog vara med antar jag. Men nu ska vi nog börja grilla, så hejdå! :)

Home from Cyprus.


Foto & redigering: Sanna Hedman. Modell: Matilda Andersson.

Ja, då är man alltså hemma. Vad man tycker om det? - Förjävligt tråkigt. JAG älskar Cypern. JAG ska dit igen, helst med Moa och Matilda igen. Visst, vi hade några stunder med dålig stämning. Men så fåre fan vara. Som pappa sa, vi är tre tjejer så det är alltid någon som blir utanför någon gång. Men så äre. Inget att göra åt. Jag hade en riktigt rolig tid där iallafall, och vill gärna dit igen.

Vet inte riktigt om jag kommer blogga normalt nu. Kanske, men jag är hos pappa så jag har inga bilder alls typ (förutom 2 bilder som jag tänkte visa när jag var i Cypern, men så blev det inte) att visa er. Sadness, hehe. Iallafall så ska jag försöka visa så mycket bilder som möjligt därifrån blev bara ca 600 bilder på min kamera, men typ 800 bilder på Matildas. Så det blev ju ganska mycket endå x) Juste, ska stå och sälja på en loppis idag. Så uppdaterar ikväll.

Men nej, nu ska jag ringa pappa och säga att han får köpa en kladdkaka till mig. MUMMMSIGT VÄRRE! :D

Ska snart till matilda!


Foto: Fjärrkontrollen, hihi. Modeller: Moa, Matilda och jag.

Har precis packat klart och är verkligen helt klar nu! Så snart bär det av till Matilda, ska sova där inatt :) Men jag hinner inte skriva så mycket. Ska be Matilda att låna ut sin dator imorgon om vi har tid så jag kanske kan fixa ett tidinställt inlägg eller något sånt. Matildas mamma kommer dock inte ha med sig sin datorn så det blir inge uppdatering där (om det inte finns något internet kafe, men det tror jag inte).

Men nu säger mamma att vi måste åka, så hejdå och ni får ha det toppen om jag inte hinner uppdatera något innan jag åker! ♥

Nej, låt det va som i en film


Foto & redigering: Sanna Hedman, jag. På bild: Ett par strumisar.

Hejsan, jag tycker faktiskt inte att ska behöva ursäkta att jag inte uppdaterat. För jag säger alltid 'nu blir det bättre', men så blir det inte. Haha! Men iallafall så snaaaaaaaaaart åker jag, Moa, Matilda och Matildas familj till Cypern. Och det kommer bli så sjukt bra. Ser mest framemot att få släppa allt. Men hm, nu ska jag nog packa resväskan tror jag. Haha, måste ju göra det.. Bara 3 dagar kvar ;) Juste måste få säga att Veronica Maggios nya låt 'Snälla bli min', är något sjukt fin!

"Ibland suger livet lite jättehårt faktiskt. Som när man typ gillar någon jätte mycket, men vet att den inte gillar en tillbaks på samma sätt? Eller att allt känns så bra, förutom en liten känsla som känns fel som förstör allt. Så försvinner personer ur ens liv. Det gör så jävla ont att man vill skrika, hur ska man bryta alla vanor efter flera månader? Ibland tror jag att jag klarar allt, men det här var för svårt." - inlägg från min fb för nån timme sen.


High five fo the first kiss


Herregud, kan inte sluta le. Så himla gulligt!

Förlåt för att inte ha uppdaterat något idag.

I brist på annan bild, tagen på Max i Norge.
.

Har faktiskt suttit vid datorn hela dagen, men har inte haft något vettigt att skriva... Förut min packningslista. Men det vill ni väl inte veta? Haha! Men iallfall så har jag vart inne hela dagen idag?! Imorgon får jag ta och hitta på något. Iallafall så sitter jag på golvet just nu och försöker stå i brygga. Går ju som vanligt åt helvete, men snart fixar jag det. LOVAR! Aja, nu ska jag fortsätta försöka stå i brygga. Ses imorgon, kisses!

Lady Gaga - Judas


Dagens/gårdagens klädval. HAHA, vädigt charmig bild till höger.


Adidas tröja - Stadium | Jacka - Mammas | Linne - H&M | Jeans - Väldigt gamla, så kommer inte ihåg | Skor  - Converse.


Ber så hemskt mycket om ursäkt!


Hihihihi, nu kan jag också skryta över att ha fina vita converse. (kärlek till mobilkvalite) ♥


Jag vet att jag inte bör vara uppe vid den här tiden, jag är ju lite flicka... Men endå ;). Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat något, men jag har inte haft nått att säga så det hade känts helt världelöst att uppdatera. Har egentligen ingenting att säga nu heller men jaja. Nu har jag köpt exakt allt jag behöver till Cypern + att H&M paketet har kommit nu. Så sjuuuuuuuukt kät i alla kläder jag köpa. I'm in love.

Iallafall så ska jag snart ladda upp två till fina mobilbilder. Tänkte att ni ville veta vad jag hade på mig idag/igår. Så, ses snart, kisses!

Stand up for something, even if it means standing alone.


Foto: Fjärrkontrollen vettu. På bild: Sanna Hedman, jag.

Fick precis veta att Moa Andersson också ska med till Cypern nästa fredag. Göttans! Kommer bli så sjukt roligt. Juste, jag skulle ju ta kort på det jag köpt också... Nja. Ni får se sen om jag lägger upp någon 'outfit-bild' istället. För jag orkar inte nu. Mormor har städat hela mitt rum. Och det är helt sjukt hur hon kan. Jag har aldrig haft ett så rent rum. Jag gillar ju att ha stökigt... Men nu är jag glad endå. Älskar dig mormor, du är bäst! ♥

Mamma har vart i Umeå sen i måndags så hon kommer hem ikväll. Och imorgon ska hon hämta mitt hm paket med massa toppar och en bh till cypern. Ja, jag vet att jag handlat väldigt mycket på sistonde, men jag ska ju till cypern så det har känts ganska nödvändigt. Nu saknas som sagt bara solglasögon. Men aja, nu ska jag och mormor ner till willys och handla mat, hejdå!

Internet är lite segt, men det funkar ;-)


Foto: Sanna Hedman, jag. På bild: Min kära kamera och bästavän.
Min fina kamera var med på bild för en gång skull ;-)


Ja, jag ska ju börja blogga normlat så jag tänkte uppdatera lite om alt som hänt medan jag vart borta! Valborg firade jag som sagt med Moa & Matilda. Och det blev inte direkt som vi ville, men det funkade. Vi hade roligt för det mesta och det var ju huvudsaken. Och Jonis gjorde hela valborg perfekt :'). Hahah, om ni undrar så var det en kille som var på Linneas (Moas stora syster) fest, han var riktigt packad. Och riktigt rolig, orkar inte förkara vad han gjorde, för vet inte hur jag ska säga, men roligt var det... Hm, vi tänkte ju tälta först, men märkta att det blev för kallt för det så vi sket i det, och sov hemma hos mamma istället. Det gick ju det också :-)

Vi hoppar över måndagen, för den var tråkig. Idag har jag och mormor vart på kupolen och nu har jag allt utom solglasögon till cypern. Köpte ett par vita höga converse idag också, älskar dom! Ville egentligen ha ett par marinblå eller turkosa, men dom marinblå fanns inte i storlek och dom turkosa kändes jag jätte osäker på, så ska nog köpa dom någon annan gång när jag har chans. Men aja, visar upp allt imorgon.

Nu ska jag sova, puss! ♥

Nu ska jag börja blogga normat igen! :-)


Och jag visar det genom denna älskvärda bild.


RSS 2.0